Reviews (56) gem. cijfer 9,7

Alle franse reviews zijn vertaald door ons of door Google Translate.

mei, 2024

Jomat, Fresnes, France, via France Voyage

Cijfer, 9,7

Titel: Aangenaam verblijf.

Aangename tijd, gastvrije en beschikbare gastheren, perfect ontbijt, rustige en ruime plek.

Antwoord eigenaar:

Dank voor jullie review. Fijn dat jullie een goede tijd hebben gehad met jullie hondje. Tot een volgende keer in Bétête. 

Hartelijke groet, Saskia en Henk

mei, 2024

Silvia en Herbert , Hasle Bei Burgdorf, Zwitserland, Via France Voyage

Cijfer, 9,7

Titel: Gastenkamer.

Zeer warm welkom, huisdiervriendelijke gastheren (onze hond was welkom), heerlijk ontbijt met een grote selectie. We hadden het geluk dat we de badkamer voor onszelf hadden omdat de tweede kamer leeg was. Zeer rustige ligging met veel natuur. Aanbevolen.

Antwoord van de eigenaar:

Dank voor jullie keuze voor onze chambres d’hôtes het was een plezier jullie te mogen ontvangen. Dank voor de fijne gesprekken en jullie hond was super braaf en lief. Fijn dat de afgesloten gastentuin ook zijn werk weer kon doen. Hopelijk tot ziens.

mei, 2024

Patrick, Frankrijk, via Booking. com

Cijfer: 10

Basiscategoriëen

Personeel: 10

Netheid: 10

Locatie: 10

Apparatuur: 10

Comfort: 10

Prijs-kwaliteitsverhouding: 10

Bedden: 10

februari, 2024

Guillevic, Frankrijk, via Booking.com

Cijfer: 8

Basiscategoriëen

Personeel: 10

Netheid: 10

Locatie: 10

Apparatuur: 10

Comfort: 10

Prijs-kwaliteitsverhouding: 10

Bedden: 10

Positieve punten: 

Geweldig ontbijt. Welkome ontvangst, zeer rustige plek. 

Negatief puntje:

Vliegen in het pand.

Antwoord van de eigenaar:

Bedankt voor de goede recensie. Ja, vliegen. We doen er alles aan om ze hier buiten te houden, maar in Bétête is dat in bepaalde periodes van het jaar lastig. Alle oude huizen hebben er last van. Dan zijn ze er ineens wekenlang niet meer. Wij maken tussendoor veel schoon, maar ook dan.

augustus, 2023

Marja en Laura, Nederland, via France Voyage

Cijfer: 9,7

Titel: Een thuis van huis.

Bij L’Elephant Heureux verblijven voelt als een thuis van huis. De gastvrijheid van Saskia en Henk, de prachtige omgeving, de lieve huisdieren, het lekkere eten en de fijne gesprekken maken het verblijf tot een heerlijk iets. Er is genoeg te doen in de omgeving en het feit dat je tot ’s avonds laat buiten kan zitten zonder muggen en kan genieten van je wijn is ook een aanrader. Na alle drukte in het werk kom je hier terug op de essentie van waar het om gaat.

We hebben genoten zoals elk jaar.

Reactie van de beheerder.

Hallo Marja en Laura, dank voor jullie review. We hebben genoten van jullie aanwezigheid en fijne gesprekken en heerlijk zwemmen in het zwemmeer in Chatelus Malvaleix. Hopelijk tot volgend jaar. Lieve groeten, Saskia en Henk en uiteraard de beestenboel.

augustus, 2023

John, Great Britain, via Booking.com

Cijfer: 9,0

Zeer comfortabele, vriendelijke en prachtige locatie.
Zeer vriendelijk echtpaar dat een fantastisch ontbijt maakte en erg meegaand was.
Airconditioning kan beter.

Reactie van de beheerder: 

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Ja, het was een extreem warm weekend en moeilijk om af te koelen. Ik hoop je in de toekomst weer te zien. Groetjes, Saskia en Henk.

augustus, 2023

Roberta, Turijn, Italië, via France Voyage

Cijfer: 10

Titel: Erg goed

Lieve, behulpzame en vriendelijke gastheren, geweldige locatie voor excursies. Rustige ontspanning en goed leven. Aanbevolen.

Reactie van de beheerder:

Hartelijk dank voor uw complimenten. We hopen dat u in de toekomst wellicht voor een langer verblijf weer voor ons en e Creuse kiest. Vele groetjes van ons. Saskia en Henk.

juli 2023

Anja en Harm, Wolvega, Nederland, via France Voyage

Cijfer, 9.7

Elephant Heureux een b&b om terug te komen. 

Zaterdag 1 juli zijn wij lief en fijn ontvangen door Saskia en Henk. Verrast door iets lekkers van de Franse bakker bij de koffie. Saskia en henk hebben ons rondgeleid in hun huis. We voelden ons thuis bij hun. Prachtige nette kamers. Maar ook round house, de paardenstal, weiland aan een meer was mooi. We hebben heerlijk gegeten met natuurlijk een heerlijk glas Franse wijn. De conversaties met Saskia en henk waren erg fijn en gezellig, mooie verhalen over de omgeving en het dorp waarin ze wonen en participeren met de Franse bewoners. Wat een heerlijk betrokken stel. In de ochtend werden we door hun uitgezwaaid, na een fijn verblijf in elephant heureux. We waren er maar 1 middag en nacht maar volgens mij kun je hier ook prima meer nachten verblijven.

Reactie van de beheerder:

Hallo Anja, Dank voor je lieve woorden. We hebben genoten van jullie gezelschap en het was idd te kort. We hadden jullie graag wat meer van de mooie omgeving laten zien om deze echt goed te kunnen waarderen heb je en paar dagen nodig. Wellicht tot een volgende keer voor een wat langer verblijf. Hartelijke groeten, Saskia en Henk

juli 2023

Marie en Jean Daniel, Roquefort la Bédoule, Frankrijk, via France Voyage

Cijfer: 9.7

Zeer warm welkom, zeer vriendelijke gastheren, echt bevredigend verblijf
We vonden het contact met onze gastheren leuk, de ontbijten samen om te bespreken en elkaar te leren kennen. Het huis is erg mooi en rustig. je voelt je alsof je thuis bent. wat verbeterd kan worden zijn de deuren die veel piepen als je de kamers binnenkomt en verlaat, vooral ’s nachts om discreet naar het toilet te gaan.. we hadden graag individueel sanitair gezien. verder vonden we alles leuk.

Reactie van de beheerder:

Dank voor jullie aanbevelingen. Wij hebben inmiddels de deuren gesmeerd en ze gaan inmiddels weer geruisloos open en dicht. Ik hoop tot een volgende keer. Hartelijke groet, Saskia en Henk. 

juli 2023

Serge en Eugenie, Frankrijk, via France Voyage

Cijfer: 9,7

Mijn moeder en ik genoten van ons verblijf.

We werden uitstekend ontvangen, een schitterende omgeving, warme en zorgzame eigenaars. Super goed. 

Reactie van de beheerder

Hartelijk dank voor jullie verblijf bij ons. Het was een plezier om jullie te mogen ontvangen. Hartelijke groet, Saskia en Henk Koopmans

 

juli 2023

Bernard, Pat, France, via Booking.com

Cijfer: 9

Basiscategoriëen

Personeel: 10

Netheid: 10

Locatie: 10

Apparatuur: 10

Comfort: 10

Prijs-kwaliteitsverhouding: 10

Bedden: 10

Gelukkige olifant is een passende naam.

Positieve punten: De vriendelijkheid van de gastheren en hun dieren. De ruime slaapkamer. Ook de ruime badkamer. (Wij hoefden niet te delen omdat we dat weekend alleen boven waren). De ontspanningsruimte waar je ’s avonds bijvoorbeeld 1 warm drankje kunt drinken. De decoratie die overeenkomt met de naam van de bed and breakfast. Het ontbijt – De rust van de plek. Aanwezigheid van een nabijgelegen associatieve bar/supermarkt
Minpuntje: De trap naar de 2e verdieping maar de verschillende ruimtes die tot onze dienst stonden waren de moeite waard om naar boven te gaan.

 

juni 2023

Yves, France, via Booking.com 

Cijfer: 5

Basiscategorieën: 

Personeel: 7,5

Netheid: 10

Locatie: 7,5

Apparatuur: 5

Comfort: 5

Prijs-kwaliteitsverhouding: 5

Bedden: 7,5

Positief: de ontvangst.

Minpunt: de de 2 trappen die je op moet en het gedeelde sanitair en geen sleutel voor mijn kamer.

Reactie van de beheerder:

Hallo Yves, onze kamers bevinden zich op een bovenverdieping. Je moet dus een paar treden beklimmen. Daarom hebben we u geholpen om uw bagage naar boven te brengen. Elke kamer heeft een sleutel. Om veiligheidsredenen zit deze niet standaard in de deur. Er is een zeer ruime badkamer met toilet, wastafel, douche en ligbad welke gedeeld wordt door 2 slaapkamers. Er zijn aparte toiletten voor onze gasten. We controleren dagelijks de netheid van de badkamer. Het gebruik van badjassen is niet bij de kamerprijs inbegrepen. U heeft hem dus gratis van ons kunnen huren. Wij wensen u een goede zomer.

juli 2023

Natay, La Grande Paroisse, France, Via France Voyage

Cijfer: 10

Goedendag, ik was werkelijke heel erg blij met de ontvangst. Saskia en Henk zijn zeer attent en sympathiek. 

Reactie van de beheerder:

Dank voor je compliment en hopelijk tot een volgende keer. Hartelijke groet, Saskia en Henk. 

juni 2023

PaulAnn, Lint, België, Via France Voyage

Cijfer: 10

Titel: Super vriendelijk en alle comfort aanwezig

Reactie van de beheerder:

Dank voor de review en hopelijk tot een volgende keer. Hartelijke groet, Saskia en Henk Koopmans.

juni 2023

Ivan, Brecht, Belgié, via France Voyage

Cijfer: 10

Titel: Thuiskomen

Eenvoudige, huiselijke B&B met een warme ontvangst door de eigenaars Saskia en Henk. Lekker en uitgebreid ontbijt. De twee grote slaapkamers bevinden zich op de tweede verdieping en hebben een gezamenlijke ruime badkamer. Achter de zittuin zijn er paardenweides en een meer. Je voelt je onmiddellijk thuis in deze B&B.

Reactie van de beheerder:

Dank voor de complimenten en tot een volgende keer. Fijn dat jullie je thuis voelden bij ons. Dat is wat we graag willen voor onze gasten. Hartelijke groet, Saskia Koopmans

mei 2023

Nathalie, Gueret, France, via France Voyage

Cijfer: 10

Titel: Vrolijke ruiters.

We raden ruiters (en anderen) aan om bij Saskia en Henk te blijven die de tijd nemen om te discussiëren en te delen. Ze bieden een onberispelijk schone omgeving, zeer comfortabel voor zowel de mensen als voor onze vrienden de paarden (helder water, paddock en zelfs wortelen! )

Reactie van de beheerder:
Bedankt voor uw beoordelingen. Hier houden we van dieren dus ook van paarden. Het was een genoegen om u te ontvangen. Tot snel, Saskia en Henk.

april 2023

Julie, France, via Booking.com

Cijfer: 10

Basiscategoriëen

Personeel: 10

Locatie: 10

Apparatuur: 7,5

Netheid: 10

Comfort: 10

Prijs-kwaliteitsverhouding: 7,5

Bedden: 10

Wat springt eruit:

de sociale interactie en de ontvangst van de gastheren….De rust.

Reactie van de beheerder:

Bedankt voor de mooie recensie. Hoop dat zondag alles goed is gegaan en tot de volgende keer in de Creuse. Met vriendelijke groet, Saskia en Henk

april 2023

Froidchapelle, Belgique, Via France Voyage

Cijfer: 10

Zeer goed

Zeer vriendelijke ontvangst, zeer schone kamer, goed ontbijt. Je moet het niet erg vinden om de zeer ruime badkamer te delen.

Reactie van de beheerder
Hallo familie. Sainthuile, bedankt voor uw bezoek en waardering. Ik hoop dat uw zoon een goede ranking heeft gekregen. We hebben badjassen voor onze gasten i.v.m. gedeelde badkamer en er is een apart toilet dat gebruikt kan worden. Misschien tot de volgende keer.

november 2022

Herpau, Nootdorp, via France Voyage

Cijfer: 9

Een week rond Bétête

Wij kwamen naar Bététe om een weekje te golfen (er liggen twee uitdagende golfbanen een half uur rijden vanuit de B&B) – Maar behalve golfen kun je er ook fantastisch wandelen in een zeer variërend landschap met wandelpaden dwars door de natuur voor wie van wandelen houdt een volstrekte aanrader. Leuke betaalbare restaurants in de omgeving. Nu even over L’elephant Heureux tot onze verrassing een mooie grote slaapkamer met een even grote en sfeervolle badkamer (wel delen met de tweede slaapkamer op de zelfde verdieping) wat voor ons geen enkel probleem was. Het ontbijt is uitstekend en laat niets te wensen over – De gastheer & gastvrouw (Henk& Saskia) hebben een natuurlijk talent om je snel al het idee te gegeven dat je elkaar al jaren kent! Voor ons daarom een geweldige week.

september 2022

Sander Esther, Amersfoort, Nederland, via France Voyage

Cijfer: 10

Thuis in Frankrijk – wat een bijzondere plek – trouwdag gevierd

De zon scheen, nog de laatste zonnestralen mee mogen pakken voor de herfst in Nederland toesloeg. Een prachtig landschap met een op detail gelet huis. Overal staan zoals ‘L’Eléphant Heureux’ (de blije Olifant) zegt olifanten door het huis. Over houten trappen loop je door het huis naar de bovenste verdieping. Hier is de olifanten kamer en de creuse kamer. Wij hadden de romantische olifanten kamer, die uitkeek op het landgoed, de rivier en de paarden. Aan luxe niets te missen. Een prachtige badkamer, heel ruim met douche, toilet en een mega bad!! Op het landgoed lopen hun honden rond (of zitten netjes in hun bench) en staan de paarden op stal of op het landgoed te grazen. Wij hebben voor onze trouwdag een ritje in de koets met Fetse en Feike gedaan! Zo bijzonder en mooi om mee te maken. In de ochtend komt de koffie en thee geur je tegemoet. Je rolt letterlijk je bed uit om te gaan ontbijten en start de dag! Wat ga je doen??? Er is hier zoveel te beleven en te eten!! Dit is zo om aan te bevelen! Het zal voelen als thuis in Frankrijk. Als een warm deken. Ps. Een aanbeveling voor lekker uit eten in de buurt daar is : ‘Restaurant Au Boeuf À La Fleur De Sel – Guéret’.

september 2022

Filip en Francoise, België, via France Voyage

Cijfer: 9

Gevoel van ruimte en vrijheid zowel binnens- als buitenshuis

Warm onthaal. Mooie rustgevende omgeving. Rit met de paardenkoets met koetsier Saskia geeft meerwaarde aan het verblijf.

augustus 2022

Marja, een familie, Nederland, Via France Voyage

Cijfer 9,7

Een Tweede huis

Een warme, hartelijke ontvangst zet meteen de toon voor een heel prettig verblijf. Frisse, nette slaapkamers en een heerlijke ruime badkamer. Omgeving is prachtig er er is veel te doen. Het uitgebreide ontbijt in de morgen maakt een mooie start van de dag. Saskia en Henk weten hoe ze iemand een welkom gevoel geven. Enige verbetering die ik kan vinden – als ik hard zoek – is een extra stopcontact in de slaapkamer voor mobiel ed. Verder gewoon een heerlijke plek om te verblijven!

augustus 2022

Bas, gezin, Nederland, via France Voyage

Cijfer 10

Vakantie 2022

Aangekomen op onze bestemming – Werden we ontvangen als vrienden. Na een hapje en een drankje een rondleiding gekregen door het mooie huis waarna er een barbecue voor ons klaar stond. Heerlijke dagen gehad in de mooie omgeving waar we heerlijk konden wandelen met onze hond. Wouden we een keer op pad zonder hond dan was dat ook geen probleem, Henk en Saskia vingen hem met alle liefde op waar hij dan ook nog eens heerlijk kon spelen met hun eigen honden. Kort samengevat: we hebben een heerlijke vakantie gehad bij zeer gastvrije lieve mensen. Bas, Simone en Nick.

augustus 2022

Marie-Pierre, 2 echtparen, Frankrijk, via Airbnb

Perfect weekend, mooie kamer, stevig en heerlijk ontbijt en warm welkom.

augustus 2022

Evelyne, echtpaar, Frankrijk, via Booking.com

Er gaat niets boven een olifant om gelukkig te zijn

Cijfer 10

Basiscategoriëen

Personeel: 10

Geografische ligging: 10

Apparatuur: 10

Netheid: 10

Comfort: 10

Prijs-kwaliteitsverhouding: 10

Via google translate:

Het warme welkom van Saskia en Hank, 2 geweldige mensen. We voelden ons buitengewoon goed in hun gezelschap. De slaapkamer en badkamer zijn ruim en comfortabel. We sliepen heel goed en hadden een perfect ontbijt. De omgeving is prachtig in zijn rust en schoonheid, we hielden ervan dicht bij de dieren, paarden, honden, katten en kikkers te zijn – onder de wetende blik van de gelukkige olifant die al zijn voordelen op ons deelde. Bedankt Saskia en Hank voor deze tijd die ons met geluk vervulde.

augustus 2022

Agnes, Frankrijk, via Booking.com

Cijfer: 8

Basiscategoriëen

Personeel: 7,5

Netheid: 10

Geografische ligging: 7,5

Apparatuur: 10

Comfort: 10

Prijs-kwaliteitsverhouding: 10

 

augustus 2022

I.A., jong stel, Nederland via Airbnb en France Voyage

Cijfer 9,3

Gezellig genieten.

Leuke, gezellige mensen. Heel gastvrij en een prachtig, rustige omgeving. Zeker een aanrader!

augustus 2022

Marie, Frankrijk, via France Voyage

Cijfer 10

Mooi pension en geweldige gastheren, we zullen zeker terugkomen. Heerlijk ontbijt. Een grote dank aan u. Topkwaliteit prijs.

augustus 2022

Gaby en Arno, echtpaar, Nederland via France Voyage

Cijfer 8,7

We werden hartelijk ontvangen door de dame van het verblijf, gelijk een mooie rondleiding in en om dit mooie oude pand. Bed was heerlijk en zo ook het ontbijt.

Nogmaals bedankt voor het hartelijke ontvangst en gastvrijheid! Groeten Gaby en Arno

juli 2022

Jerome, echtpaar en vriend, Frankrijk, via Booking.com

Cijfer: 9

Basiscategorieën:

Personeel: 10

Hygiëne: 10

Locatie: 7,5

Comfort: 10

Bedden: 10

Apparatuur: 10

Prijs-kwaliteitverhouding: 7,5

Aanvullend commentaar:

De vriendelijkheid van de gastheren, het gebouw en de glasvezelkabel!

mei 2022

Marc, echtpaar met zoon, Lyon, Frankrijk, via France Voyage

Zeer aangenaam verblijf, zeer ruime slaapkamers, badkamer op de tweede verdieping van een rustig burgerlijk huis en accommodatie zeer onafhankelijk van de eigenaren

Cijfer: 8,7

Zeer royaal ontbijt met een tintje Nederlands, echter ontbreekt een chocoladedrankje voor wie dat wenst. Voor de avonden zou een televisie welkom zijn om een ​​rustige avond door te brengen in de lounge, maar de stoelen missen comfort. (translated by google Translate)

mei 2022

Marie, Versailles, Frankrijk, via France Voyage

Chez Saskia et Henk, les éléphants et les voyageures sont heureux!

Cijfer: 10

Zeer goed verblijf in L’Eléphant Heureux. Bedankt voor jullie warme welkom, het goede en royale ontbijt, onze uitwisselingen waardoor ik reisde en jullie vriendelijkheid! Ik raad het ten zeerste aan ! Men valt in slaap met het gezang van de krekels en je wordt wakker met de melodieën van de vogels! (translated by Google Translate) 

april 2022

Sarah
Montpellier, Frankrijk, via France Voyage

Vakantie

Cijfer: 10

Ik raad dit pension echt aan. De slaapkamers en de badkamer zijn ruim. Zeer mooie loungeruimte. Bedankt aan onze gastheren die erg aardig voor ons waren.

april 2022
 
Familie Klap, Nederland, via France Voyage
 
Super locatie
 
Cijfer: 10
 
Hele mooie B&B, lieve en gastvrije mensen. Top locatie.

april 2022

Karin en Tjeerd Schraa, echtpaar, Sondel, Nederland, via France Voyage

Aanrader!

Cijfer: 10

Wat een fijne plek om meerdere dagen te vertoeven! Een prachtig karakteristiek Frans huis in een geweldige omgeving. Alles tot in de puntjes verzorgt en een heerlijke eigen tuin waar de bbq klaar staat. Henk en Saskia weten wat gastheerschap is en ontvangen je met veel warmte en openheid. Kortom, een aanrader voor meerdere dagen vakantie vieren in hartje Frankrijk!

april 2022

Fabienne, Frankrijk,  via booking.com

Cijfer: 8

Basiscategorieën

Personeel: 10

Hygiëne, 7,5

Locatie: 10

Faciliteiten: 7,5

Comfort: 7,5

Prijs-kwaliteitverhouding: 7,5

april 2022

Christian Angelofranchi, Google business

Cijfer 4/5 op Google Maps.

(Vertaald door Google) Prima ontvangst door de eigenaren Saskia en Henk Koopmans die erg vriendelijk zijn. Prettig verblijf. De kamers zijn ruim, het beddengoed is van hoge kwaliteit… kortom alles voor een goede nachtrust. Een ander positief punt: het ontbijt. Enige kleine negatieve punt: geen verwarming in de kamer, maar we deden het dit seizoen gemakkelijk zonder?

maart 2022

Marjolein, Nederland, Via France Voyage

Korte bezoek

Cijfer: 10

Een hele gezellige B&B met leuke eigenaren. Heerlijke bedden en een fijne badkamer.

februari 2022

Jacq, Nederland, via France Voyage

Zeer Gastvrij

Cijfer: 10 

We werden zeer gastvrij ontvangen, ruime kamer en fijne badkamer. Heerlijk geslapen en een heel gezellig en lekker ontbijt. En dat alles in een prachtige omgeving. Een echte aanrader. Saskia en Henk reuze bedankt voor dit geweldig fijne verblijf, helaas voor maar 1 nachtje, in jullie heerlijke B&B. Ga zo door.

november 2021

R&Y, echtpaar, Pay-Bas, via France Voyage

Heerlijke plek om te onthaasten

Cijfer: 9,3

Na een allerhartelijkste ontvangst hebben wij een aantal fijne dagen gehad in deze B&B. Het bed sliep heerlijk en het was aangenaam stil. Het ontbijt, wat goed verzorgd was (div. Broodjes, jam, ei, kaas, yoghert, muesli, sap, thee/koffie) vond plaats in een grote ruimte, waar ook een mogelijkheid was voor het zetten van thee of koffie en ook een magnetron stond. Fijn was dat je er lekker kon zitten, zowel overdag als s’avonds. De badkamer was groot en prima. Een nadeel zou kunnen zijn dat, omdat er maar één badkamer is, je misschien moet wachten als deze bezet is, aangezien er nog een gastenkamer is. De eigenaren zijn zeer toegankelijk en behulpzaam en wij hebben het dan ook erg naar onze zin gehad. De omgeving is zeer fraai, het is een heerlijk wandelgebied met kleine franse dorpjes in een vrijwel ongerept landschap. Voor herhaling vatbaar wat ons betreft.

Note : Er is een apart gastentoilet separaat van de badkamer. 

oktober 2021
 
Astrid, 2 dames, via France Voyage
 
Fantastische workation-plek in een groene oase!
 
Cijfer: 9 
 
Slechts een paar uurtjes onder Parijs kom je in een prachtige groene, heuvelrijke omgeving van de Creuse. Al slingerend over mooie landwegen met vergezichten arriveerden wij in het pittoreske dorpje Bétête om een paar dagen te verblijven in L’Eléphant Heureux. Daar aangekomen werden wij naast een zeer warm welkom door de eigenaren Henk en Saskia ook enthousiast begroet door de honden, katten en paarden. Twee trappen omhoog bracht ons naar de bovenste etage waar twee sfeervolle kamers zijn ingericht. Op deze etage kun je gebruik maken van de pantry waar een magnetron, koffieapparaat en waterkoker tot je beschikking staat. Ook is er een klein koelkastje om wat producten in te plaatsen. Verder een riante badkamer waar je voldoende ruimte hebt om een dansje te doen.. Maar natuurlijk bedoeld om gebruik te maken van douche, toilet, bad of douche : -). Buiten heb je zelfs beschikking over je eigen riante tuin! Ons verblijf was een workation, oftewel in de ochtend -na een zeer uitgebreid en heerlijk ontbijt- wat werken aan de keukentafel op onze eigen etage (met prima wifi) en daarna de middag gebruiken om de omgeving verkennen. Voor de wandelaars onder ons is dit echt een hele mooie omgeving. Groen, glooiend landschap, landweggetjes, mooie oude Franse huizen waar je langs loopt. En daarnaast nog wat kleine dorpen die je niet te veel afleiden van de prachtige natuur. Wij hebben een heerlijk verblijf gehad met prachtig zonnig herfstweer! Enige minpuntje wat ik kan bedenken is dat er in Bétête weinig horeca gelegenheden zijn om in de avond te eten. Bij L’Eléphant Heureux kun je wel een maaltijd in de magnetron opwarmen, maar niet zelf koken. Wil je een warme maaltijd dan moet je toch de auto pakken om met de tips van Henk en Saskia zeker een goed restaurant te vinden wat bij jouw wensen aansluit!
 
 

oktober 2021

Suzanne, echtpaar, Nederland, France Voyage

Gastrvrij Comfort

Cijfer: 8,7

 
We voelden ons zeer welkom. Rust. Goeie bedden. Lekker warme douche. Week geweest. Er valt veel moois te zien. Gastvrouw en -heer (NL) kennen hun omgeving goed in relatief korte tijd. Ruimte is een goed trefwoord. In de omgeving/streek, maar ook: mijn douche thuis is kleiner : -)). Ook een aparte tuin voor de gasten beschikbaar. Wil je barbecueën? Dat kan! Wij gingen net voor de herfst weer naar huis. Maar heeeel voorzichtig deed die al zijn intrede. Lijkt me ook fraai! We maakten een rit ‘op de kar’ met Saskia als koetsier. Prachtige omgeving. Aanrader.
 
Confort hospitalier
 
(translated par France-Voyage.com)
 
Nous nous sommes sentis les bienvenus. Se reposer. Bons lits. Belle douche chaude. Semaine. Il y a beaucoup de beauté à voir. L’hôtesse et l’hôtesse (NL) connaissent bien leur environnement en relativement peu de temps. L’espace est un bon mot-clé. Dans la région, mais aussi : ma douche à la maison est plus petite : -)). Aussi un jardin séparé pour les clients disponibles. Voulez-vous faire un barbecue? C’est possible ! Nous sommes rentrés chez nous juste avant l’automne. Mais très soigneusement, il a déjà fait son apparition. Ça me semble sympa aussi ! Nous avons fait un tour ‘sur la charrette’ avec Saskia comme cocher. Cadre magnifique. Recommandé.
 

september 2021

Mahmoud, vrienden, Nederland, France Voyage

Kort maar memorabel verblijf!

Cijfer: 10

De ontvangst was hartelijk. Het verblijf is zorgvuldig ingericht met ruime slaapkamers, ruime bad en zit hoek. Je moet wel de trap op. Van hieruit kun je wandelen, fietsen of vissen. Fijn dat honden ook welkom zijn. De persoonlijke rondleiding rond deze mooie streek was zeer de moeitewaard. Dat zou ik iedereen aanraden! De gastvrouw en gastheer kennen en genieten zelf ook van de schoonheid van deze groene omgeving.

(translated by France Voyage)

Séjour court mais mémorable!

L’accueil était chaleureux. La résidence est décorée avec soin avec des chambres spacieuses, une salle de bain spacieuse et un coin salon. Il faut monter les escaliers. De là, vous pouvez marcher, faire du vélo ou pêcher. C’est bien que les chiens soient également les bienvenus. La visite personnelle autour de cette belle région en valait vraiment la peine. Je le recommanderais à tout le monde! L’hôtesse et l’hôte connaissent et apprécient également la beauté de cet environnement verdoyant.

september 2021

Aurelie, jong stel, France, France Voyage

Moment de douceur

Chiffre: 10

Nous avons été très bien accueilli avec beaucoup d’attentions et de gentillesse : D – Chambre au top, petit déjeuner très bon. Nous avons passé un excellent moment, nous recommandons vraiment les chambres d’hôtes de Bétête.

2 chiens, un grand et petit

(translated by google)

We werden zeer goed ontvangen met veel aandacht en vriendelijkheid. Top kamer, zeer goed ontbijt. We hebben een geweldige tijd gehad, we raden de Bétête-kamers echt aan. We hadden 2 honden bij ons een grote en een kleine. 

september 2021

Rosa lie, Amsterdam, Nederland, France Voyage

Prima

Chiffre: 10

Heerlijk bed, mooi uitzicht, lekker ontbijt wat wil je nog meer?!

(translated by France Voyage)

Excellente

Beau lit, belle vue, bon petit déjeuner que demander de plus ?!

september 2021

Anoi, France, France Voyage

Que du bonheur

Chiffre: 9

Un accueil chaleureux, deux belles personnes comme on aimerait en rencontrer plus souvent …

(translated by google)

Een warm welkom, twee mooie mensen zodat we elkaar graag vaker zouden ontmoeten…

september 2021

Froukje, Nederland, France Voyage

Cijfer: 10

Heerlijke plek om tot rust te komen

De naam zegt het al, L’Elephant Heureux. En blij wordt je hiervan. Hele fijne kamer. Sfeervol ingerichte bovenverdieping tot onze beschikking. Een grote badkamer met hoekbad en mooie ruimte om te ontbijten (veel en lekker) en uit te rusten. Vanuit het raam mooi uitzicht over paarden wei en meertje. Kers op de taart was dat we zelf mochten bbq in de gastentuin. Een tuin met goed meubilair en heerlijk om in de namiddag bij te komen met een glaasje wijn. Gastvrouw is heel vriendelijk en geeft goede adviezen over de streek, waar te gaan. We gaan zeker terug.

(translated by google)

Merveilleux endroit pour se détendre (France 
Voyage)

Chiffre: 10

Le nom dit tout, L’Elephant Heureux. Et cela vous rendra heureux. Chambre très agréable. Étage supérieur joliment meublé à notre disposition. Une grande salle de bain avec baignoire d’angle et un bel espace pour prendre le petit déjeuner (abondant et délicieux) et se reposer. De la fenêtre, belle vue sur les pâturages pour chevaux et le lac. La cerise sur le gâteau, c’est que nous avons été autorisés à nous faire un barbecue dans le jardin des invités. Un jardin avec de bons meubles et idéal pour se détendre l’après-midi avec un verre de vin. L’hôtesse est très sympathique et donne de bons conseils sur la région, où aller. Nous y retournerons certainement.

31/8/2021

Vincent S. France, Booking.com

Chiffre: 9
Catégories principales

Personnel 10
Propreté 10
Situation géographique 7,5
Équipements 10
Confort 10
Rapport qualité/prix 7,5

Des hôtes charmants, une belle qualité de relation. Une installation très récente très propre.

(vertaald via google translate.) Charmante gastheren, een goede relatie. Een zeer recente zeer schone installatie.

(translated by google) Charming hosts, a good quality of relationship. A very recent very clean installation.

24/8/2021

M. San Miguel, France, Google Business

2 Chambres d’hôtes spacieuses et fonctionnelles. Literie de qualité. Salle de bain très spacieuse avec un équipement au goût du jour. Petits déjeuners copieux et variés servis avec une grande attention. Echanges conviviaux avec les hôtes.

(translated by google) 2 spacious and functional guest rooms. Quality bedding. Very spacious bathroom with up-to-date equipment. Hearty and varied breakfasts served with great attention. Friendly exchanges with the hosts

23/8/2021

F. Oukrate, echtpaar, France, Google Business

Propriétaires accueillant et très sympathiques,chambre spacieuse, petit déjeuner au top. Endroit reposant avec vue sur campagne. Très content de cette location. Merci pour votre accueil soigné. Nous recommandons.

(translated by google) Welcoming and very friendly owners, spacious room, great breakfast. Restful place with view on countryside. Very happy with this rental. Thank you for your warm welcome. We recommend.

22/8/2021

F. Wernars, Nederland, via Google Business

Prachtige kamers en zeer aardige mensen. Heerlijk ontbijt. Komen zeker weer terug.

(translated by google) Beautiful rooms and very nice people. Delicious breakfast. Will definitely come back again.

22/8/2021

F. Voet, Nederland, via Google Business

Geweldig, echt een aanrader, zeer vriendelijke mensen.

(translated by google) Great, highly recommended, very friendly people.

10/8/2021

Atse Koopmans, echtpaar, Nederland, via Google Business

Wat een heerlijke chambre d’hôtes op een prachtige locatie midden de groene long van Frankrijk. De ruime kamer en zeer ruime badkamer tezamen met de gezamenlijke gedeelde openbare ruimte biedt alle comfort die je je kunt wensen. De omgeving kent prachtige slinger weggetjes die een ritje naar nabijgelegen bezienswaardigheden en stadjes meer dan de moeite waard maken. De gastvrijheid en het joie de vivre van Henk en Saskia werken aanstekelijk. Tel erbij op een prachtig ritje met paard en wagen door de directe omgeving en je vakantie is compleet. Wij verbleven 4 dagen maar voor een tussenverblijf met een gezin ook zeer aan te bevelen vanwege de 2 naast elkaar gelegen kamers en de ‘eigen tuin voor de gasten’ De moeite waard. 

(translated by google)

What a lovely chambre d’hôtes in a beautiful location in the middle of the green lung of France. The spacious room and very spacious bathroom, together with the shared public space, offers all the comfort you could wish for. The area has beautiful winding roads that make a drive to nearby sights and towns more than worthwhile. The hospitality and joie de vivre of Henk and Saskia are contagious. Add to that a beautiful horse-drawn carriage ride through the immediate vicinity and your holiday is complete. We stayed for 4 days but also highly recommended for a stay with a family because of the 2 adjacent rooms and the ‘private garden for the guests’ Worth it.

1 août 2021
 
Sylvie, fr via Booking.com
 
Chiffre: 10

Catégories principales 

Personnel 10
Propreté 10
Situation géographique 10
Équipements 10
Confort 10
Rapport qualité/prix 10

 

Beaucoup de balades, de choses à découvrir. Petit-déjeuner copieux et très bon, produits frais. (translated by google) Lots of walks, things to discover

Hearty and very good breakfast, fresh products.

30/7/2021

JL, België, via Google Business

Door een plotse ziekte, kon ik slechts één nacht blijven, maar ik voelde me goed omringd en verzorgd door Saskia en Henk. Mijn hond Tyrion voelde zich overgelukkig samen met de familiehonden. (translated by google) Due to a sudden illness, I could only stay one night, but I felt well surrounded and cared for by Saskia and Henk. My dog ​​Tyrion felt overjoyed with the family dogs.

29/7/2021

Cecile Dehaene, België, via Google Business

Genieten van de groene omgeving de rust rondom, wandelingen, paarden in de wei, op het einde van het eigendom kan je genieten van een grote vijver heel verzorgde nette kamers, goed vriendelijk.

(translated by google) Enjoy the green surroundings, the peace and quiet around, walks, horses in the meadow, at the end of the property you can enjoy a large pond very well-kept neat rooms, good friendly

27/7/2021

Yvonne Kooi, Nederland, via Google Business

Tussenstop, l’Eléphant Heureux; de rust van het pittoresque Franse platteland straalt je tegemoet. De tijd staat even stil. Het leven wordt er geleefd. Ideaal op weg naar het Zuiden. Gerund door een warmhartig Nederlands echtpaar. Merci Henk & Saskia!

(Translated by google) Stopover, l’Eléphant Heureux; the tranquility of the picturesque French countryside radiates towards you. Time stands still for a moment. Life is lived there. Ideal on the way to the South. Run by a warm-hearted Dutch couple. Thanks Henk & Saskia!

juni 2021

Mirjam Vogt, echtpaar, Nederland, via Google Business

Saskia en Henk zijn buitengewoon gastvrij. Wij vonden het fantastisch dat de paarden bij het huis staan en hebben genoten van het ritje door de omgeving met paarden en koetsje. Heerlijke omgeving-heuvels en veel groen.De moeite waard. (Translated by Google) Saskia and Henk are extremely hospitable. We thought it was fantastic that the horses are at the house and enjoyed the ride through the area with horses and koetsje.Heerlijke omgeving-heuvels and lots of green.

juni 2021

Sabine Wernars, Nederland, via Google Business

Chambres D’hotes in het midden van Frankrijk. Alles prachtig groen. Grote slaapkamers en een eigen plekje om ’s avonds met je gezin of andere gasten nog even tot rust te komen. Op de verdieping een koelkastje waar je eventueel je eigen flesje wijn of bier koel kan zetten. Een prachtig grote badkamer op de verdieping en alleen voor gebruik van de gasten. Mooie omgeving om veel te bezoeken en een leuk meertje op de grond van de Chambre D’hotes om nog een avondwandeling te maken. Voor de gasten een eigen tuin. Gaan zeker nog een keer terug om meer van de omgeving te ontdekken.

(Translated by Google) Chambre D’hotes in the middle of France. Everything beautifully green. Large bedrooms and a private place to relax in the evening with your family or other guests. On the floor a fridge where you can cool your own bottle of wine or beer. A beautiful large bathroom on the floor and only for the use of the guests. Beautiful area to visit a lot and a nice lake on the ground of the Chambre D’hotes to take an evening walk. A private garden for the guests. Definitely going back to discover more of the area.

februari 2022